/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Молочний жир
Антон Мозиманн и его любовь к кулинарным книгам - swissinfo.ch
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.12.2015
Новини про молочний жир, новинки, детальна інформація відносно молочного жиру
Молочний жир
Антон Мозиманн и его любовь к кулинарным книгам - swissinfo.ch
swissinfo.ch ... и насколько изумительной получается еда, приготовленная на их основе. «Для одного банкета мы однажды целиком запекли молочного поросенка, а в другой раз мы приготовили бараний окорок по старинному рецепту: мясо сначала мариновалось в течение нескольких часов, а потом запекалось на гриле на ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.12.2015
Дивитись всі новини в розділі Молочний жир