/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно гречане  

Новини про борошно гречане, новинки, детальна інформація відносно борошна гречаного

Борошно гречане


У Вінниці Констянтин Грубич навчав готувати "Пизи" - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Замісюю круте тісто з гречаного борошна. Вистачить 300 грам, додаю 150 мл. води та одне яйце. Формую кульки. Вару в курячому бульйоні 5 хвилин. Готові кульки викладаю в миску. Поливаю їх бульйоном та накриваємо м'ясом вареної птиці" ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.11.2015




Дивитись всі новини в розділі Борошно гречане