/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Кухня вихідного дня. Лимонний пиріг з айвою. ФОТО+РЕЦЕПТ - Вікна online



Вікна online
Борошно — 270 г. Масло збити з пудрою до кремоподібного стану, по одному ввести жовтки, сметану. Додати все борошно (з розпушувачем), замісити тісто. Лимонний бісквіт. Збити яйця (5 шт.) з цукром (200 г) до пишної маси. Додати борошно ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 07.11.2015




Дивитись всі новини в розділі Борошно