/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Фокаччу з цукіні і цибулею їдять, вмочуючи в соус - Gazeta.ua (прес-реліз)



Gazeta.ua (прес-реліз)
Просіваємо борошно на стіл, додаємо сіль і дріжджі, перемішуємо. Робимо поглиблення, наливаємо оливкову олію і воду. Замішуємо тісто. Прибираємо на 1 годину в тепле місце. За 1 годину тісто має добре піднятися. Обминаємо тісто і відразу ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.10.2015




Дивитись всі новини в розділі Борошно