/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для консервування продуктів  

Новини про обладнання для консервування продуктів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для консервування продуктів

Для консервування продуктів


Как термообработка влияет на полезные свойства продуктов - СЕГОДНЯ



СЕГОДНЯ
Термическая обработка продуктов необходима для улучшения их вкуса, размягчения, уничтожения вредных микробов и токсинов. Очевидно, что ... до 90% своих свойств. Особенно значительны потери этого витамина при варке и консервации.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.10.2015




Дивитись всі новини в розділі Для консервування продуктів