/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


Грибное изобилие - Литовский курьер



Литовский курьер
Грибы (рыжики, белые или шампиньоны) – 500 г, мука – 3-4 ст. л., масло растительное – 2 ст. л., петрушка или укроп, соль – по вкусу. Очистить, помыть и обдать грибы кипятком, выложить на полотенце и обсушить, нарезать крупной соломкой, подсолить, выложить на сковороду с ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 07.10.2015




Дивитись всі новини в розділі Петрушка