/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Яєчний порошок, меланж  

Новини про яєчний порошок, меланж, новинки, детальна інформація відносно яєчного порошка, меланжу

Яєчний порошок, меланж


Что мы едим: выдержит ли Докторская колбаса тест на качество - В городе



В городе
Согласно стандарту (ДСТУ 4436:2005) состав колбасы должен быть таким: свинина полужирная 70%, говядина высшего сорта 25%, яйца куриные или меланжа, молоко коровье сухое. Не запрещается добавлять соль пищевую, нитрит натрия, сахар или глюкозу, мускатный орех или ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.09.2015




Дивитись всі новини в розділі Яєчний порошок, меланж