/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


В кулинарном конкурсе «Лідскай газеты» и ОАО «Лидахлебопродукт» участие принимают даже минчане - Лідская газета



Лідская газета
Дляее приготовления потребуются макароны «LIGRANO», фарш – 700 грамм, 2-3 штуки репчатого лука, 2 помидора (можно использовать кетчуп), тверды сыр (200-300 грамм), 100 грамм муки «Лидской», 100 грамм сливочного масла, 500-600 миллилитров молока, соль, перец и другие ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 21.09.2015




Дивитись всі новини в розділі Фарш