/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


1,5 ст. л. кам'яної солі; - Інформаційний портал MistInfo



Інформаційний портал MistInfo
Просіяне борошно змішати з 0,5 ст. л. солі, цукром і сухими дріжджами. Руками змішати все це з 250 г вершкового масла кімнатної температури до стану, що нагадує хлібну крихту або великий пісок. Додати 250 мл молока і замісити тісто.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 06.08.2013




Дивитись всі новини в розділі Борошно