/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Мусака овощная в йогуртовом соусе - ФОТО - Day.Az



Day.Az
Баклажан нарежьте ломтиками, посыпьте солью и оставьте на 20 минут, затем промойте. Кабачок нарежьте ломтиками, сладкий перец – кольцами, лук – полукольцами, чеснок порубите. Баклажаны и кабачки обжаривайте на масле 5 минут. Добавьте сладкий перец, лук, чеснок, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.08.2013




Дивитись всі новини в розділі Баклажан