/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Фрукти. Ягоди   / Абрикоси  

Новини про абрикоси, новинки, детальна інформація відносно абрикосів

Абрикоси


Засмагати потрібно «з розумом»! - Рівне вечірнє



Рівне вечірнє
Морква, абрикоси, персики, червоний і помаранчевий болгарський перець, помідори, томатний сік, страви з томатною пастою на 30% ослаблять чутливість шкіри до ультрафіолету протягом 10-12 годин після їхнього вживання, — радить Фролова.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.07.2015




Дивитись всі новини в розділі Абрикоси