/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Третій фестиваль «Колочавська ріплянка» зібрав чимало ... - Новини Закарпаття



Новини Закарпаття
До складу страви входить розварена на пюре картопля та кукурудзяне борошно. Варять ріплянку на повільному вогні у чавунній каструлі, часто помішуючи дерев'яною палкою (токаняником). За традицією ріплянку кукурудзяну страву їдять руками, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 24.06.2015




Дивитись всі новини в розділі Борошно