/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Как приготовить баклажан с пармезаном - Resto - поисковая система для гурманов



Resto - поисковая система для гурманов
Очищаем баклажан от кожицы, затем нужно натереть пармезан и нарезать моцареллу. 2. Нарезаем слайсами баклажан, обваливаем в муке, окунаем в кипящее масло (фритюр). 3. После посыпаем солью. Промокаем через салфетку, чтобы убрать излишки жира. 4. Берем небольшую ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.04.2015




Дивитись всі новини в розділі Баклажан