/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


«Чураско» – новий термін на гастрономічній мапі міста ... - Всім



Всім
За подачу м'яса відповідає чураско-мен – кухар, який сам смажить м'ясо на відкритій кухні і сам подає його гостям. В меню присутньо декілька видів м'яса – курячі крильця, свинина, курячі гомілки, яловичина, люля-кебаб. Ви можете брати кожного ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 31.03.2015




Дивитись всі новини в розділі Яловичина