/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Рецепт с историей: крокембуш - НАТАЛИ
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.03.2015
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Рецепт с историей: крокембуш - НАТАЛИ
НАТАЛИ Поместите его в кондитерский мешок и выдавливайте на смазанный растительным маслом горячий противень лепешки диаметром 1,5–2 сантиметра на расстоянии 3–4 сантиметра (при выпечке профитроли увеличиваются в 2–3 раза). |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.03.2015
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове