/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Хрін  

Новини про хрін, новинки, детальна інформація відносно хрону

Хрін


Готуємо свинячу рульку Ваskerville з капустою "шампань" - 20 хвилин



20 хвилин
Свиняча рулька вагою 770 г, 150 г квашеної капусти, 30 г хрону, 50 мл шампанського, по щіпці тим'яну, тміну і меленого чорного перцю, кілька крапель лимонного соку, 20 мл соєвого соусу, 1 ст. л. меду, 1 ст. л. цукру, салатне листя, 40 г яблука, 20 г ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.03.2015




Дивитись всі новини в розділі Хрін