/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Пирог с рисом запиваем кумысом! ТАЙМЕР печёт из слоёного теста - Таймер



Таймер
«Для этого пирога нам надо взять готовое слоёное тесто, говяжий фарш, лук, перец красный, зелень петрушки и рис, желток для смазки пирога, - делится Сусанна вкусными секретами. - Пережарить лук и перец (порезать на маленькие квадратики), фарш. В конце поджарки бросить ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.02.2015




Дивитись всі новини в розділі Фарш