/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Все буде смачно: рецепт капустной лазаньи от Татьяны ... - TV.UA
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.01.2015
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Все буде смачно: рецепт капустной лазаньи от Татьяны ... - TV.UA
TV.UA Для соуса Бешамель: в сотейнике на маленьком огне растопить сливочное масло, всыпать муку и перемешать. Продолжая нагревать смесь, влить молоко. Постоянно помешивать. Соус довести до кипения и проварить на малом огне 5 минут до ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.01.2015
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове