/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа гречана
Пюре загортають у млинець і тушкують із грибами - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.01.2015
Новини про крупи гречані, новинки, детальна інформація відносно круп гречаних
Крупа гречана
Пюре загортають у млинець і тушкують із грибами - Gazeta.ua
Gazeta.ua Пісні голубці готує з пшоняною або гречаною кашею. Замість фаршу кладе в них смажені на олії цибулю й ... У варениках крупи не буде видно, — радить шеф-кухар столичного ресторану "Спотикач" 39-річний Олександр Мальцев. Солить і перчить холодну кашу ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.01.2015
Дивитись всі новини в розділі Крупа гречана