- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно рисове
Качку по-пекінськи маринують три доби - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.11.2014
Новини про борошно рисове, новинки, детальна інформація відносно борошна рисового
Борошно рисове
Качку по-пекінськи маринують три доби - Gazeta.ua
Gazeta.ua Окремо змішують рисовий оцет і мальтозу. Аби складники краще з'єдналися, глазур треба прогріти до 80 градусів. Це можна зробити, ледь підігрівши її на пательні. Потім змазати глазур'ю качку і вивісити на 12 годин, аби підсохла шкірка. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.11.2014
Дивитись всі новини в розділі Борошно рисове