/ Стрічка новин   / Корми для с.г. тварин і птахів   / Інгредієнти  

Новини про інгредієнти, новинки, детальна інформація відносно інгредієнтів

Інгредієнти


Руслан Сєнічкін на презентації своєї книжки порівняв себе із ... - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Буряк завжди зафарбовує інші інгредієнти салатів у свій колір. Щоб цього не сталося, потертий буряк слід скропити оливкою олією і вже потім викладати у салат. Олія не дасть буряку фарбувати інші продукти у його колір", - сказав ведучий.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.12.2014




Дивитись всі новини в розділі Інгредієнти