/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Цыпленок «Вале д`Ож» - Аргументы и факты
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.12.2014
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Цыпленок «Вале д`Ож» - Аргументы и факты
Аргументы и факты В кастрюле-соте подогреть на умеренном огне растительное масло и растопить половину сливочного масла. Когда масло перестанет пениться, подрумянить в нем цыпленка. При этом кусок цыпленка первоначально следует класть вниз кожей. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.12.2014
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове