/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Свинина, запеченная с овощами и соусом бешамель. - GIGAmir
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.12.2014
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Свинина, запеченная с овощами и соусом бешамель. - GIGAmir
GIGAmir Приготовить соус бешамель. Для этого на сковороде с толстым дном на медленном огне растопить 100 г сливочного масла, добавить к маслу 3 столовых ложки с горкой пшеничной муки. Муку и сливочное масло тщательно размешать, чтобы не ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.12.2014
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове