/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Шпинат  

Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату

Шпинат


Террин из свинины с фисташками - Кухня - Обозреватель - Обозреватель



Обозреватель
Разогрейте масло в сковороде на сильном огне. Тушите лук и чеснок 2-3 минуты, до полупрозрачности. Добавьте вино и тушите еще 1-2 минуты, позволив жидкости выпариться примерно наполовину. Добавьте шпинат и размешайте. 4. В миске смешайте весь фарш, смесь со шпинатом ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.05.2013




Дивитись всі новини в розділі Шпинат