- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Картопля
Смакуй разом із ТМ «Руна» та щотижня отримуй подарунки - Rivne.com.ua - Інформаційний портал Рівненщини
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.07.2013
Новини про картоплю, новинки, детальна інформація відносно картоплі
Картопля
Смакуй разом із ТМ «Руна» та щотижня отримуй подарунки - Rivne.com.ua - Інформаційний портал Рівненщини
Rivne.com.ua - Інформаційний портал Рівненщини Картопля по-французьки. 1 кг очищеної картоплі, 300 г свинини, 2 середні цибулини, 5 зубчиків часнику, пачка майонезу ТМ «Руна», 50 г твердого сиру, сіль, перець, зелень. М'ясо нарізати на шматочки товщиною 1 см і відбити. Кожен шматочок ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.07.2013
Дивитись всі новини в розділі Картопля