/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Бадьян: чем известна ароматная приправа - E-News: новости Украины и мира



E-News: новости Украины и мира
Чистим и режем на кусочки дайкон и баклажан в отдельные мисочки. Баклажан солим и настаиваем. Разогреваем сковороду с маслом, кладем мясо. Как только оно посветлело, откидываем на дуршлаг. Отжимаем баклажан. Берем сковороду с высокими бортиками, выкладываем туда ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 21.11.2014




Дивитись всі новини в розділі Баклажан