/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно ячмінне  

Новини про борошно ячмінне, новинки, детальна інформація відносно борошна ячмінного

Борошно ячмінне


Свято хліба. У Івано-Франківську печуть хліб без дріжджів - Вікна online



Вікна online
Борошно використовую різне: вівсяне, гречане, житнє, пшеничне, ячмінне, зі спельти, але лише свіжозмелене, грубого помолу, приблизно 700 грамів. У порівнянні зі звичайною мукою вищого гатунку грубозмелене має в чотири рази більше ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 17.09.2012




Дивитись всі новини в розділі Борошно ячмінне