/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно гарбузова  

Новини про борошно гарбузове, новинки, детальна інформація відносно борошна гарбузового

Борошно гарбузова


Пельмені іфахаш подають з топленим маслом і волоським горіхом - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Кримськотатарська кухня різниться залежно від того, де саме на півострові її готують. Про це розповіла Тетяна Костенко, творчий директор ресторану-салону "Канапа", що на Андріївському узвозі. "Татари, що живуть у степах Криму, їдять більше ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 30.09.2014




Дивитись всі новини в розділі Борошно гарбузова