/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа рисова
Готовим по книгам: наша любимая еда - Mail.Ru
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.09.2014
Новини про крупи рисові, новинки, детальна інформація відносно круп рисових
Крупа рисова
Готовим по книгам: наша любимая еда - Mail.Ru
Mail.Ru Самое простое — тщательно промыть крупу под струей сильной воды, чтобы из перловки вымылись лишние крахмалистые вещества. А дальше все, как с круглым рисом — в кастрюльку и неспешно варить. Недавно Олег ввел в меню ресторана «Чайковский» перловку с томлеными ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.09.2014
Дивитись всі новини в розділі Крупа рисова