/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо птиці  

Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці

М'ясо птиці


Cпоживач: у бульйон не дають лавровий лист, а до м'ясної ... - 20 хвилин



20 хвилин
Думки, звісно, можуть бути різними, але є правила, яких бажано дотримуватись, - каже ресторатор, шеф-кухар Ігор Клос. - Так, до страв із м'яса птиці додають майоран, шафран, карі, розмарин, базилік – бажано зелений, а не червоний, тим'ян, червоний ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 06.09.2014




Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці