/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Лазанья - Обозреватель



Обозреватель
Добавьте фарш и обжаривайте еще 4-5 минут, до золотистого оттенка. Разбивайте комочки лопаточкой. Добавьте грибы и готовьте еще 2-3 минуты. Введите томатную пасту. 3. Добавьте помидоры и вино. Доведите до кипения и тушите 8-10 минут, чтобы жидкость частично испарилась ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 12.07.2013




Дивитись всі новини в розділі Фарш