/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Лазанья - Обозреватель
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.07.2013
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Лазанья - Обозреватель
Обозреватель Добавьте фарш и обжаривайте еще 4-5 минут, до золотистого оттенка. Разбивайте комочки лопаточкой. Добавьте грибы и готовьте еще 2-3 минуты. Введите томатную пасту. 3. Добавьте помидоры и вино. Доведите до кипения и тушите 8-10 минут, чтобы жидкость частично испарилась ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.07.2013
Дивитись всі новини в розділі Фарш