/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


В грецьку мусаку кладуть гречану крупу - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Фарш дрібними порціями обсмажити, добре розминаючи. Частини обсмаженого складати на паперовий рушник. Потім обсмажений фарш перемолоти на м'ясорубці. Викласти знову на сковороду, додати часник, томатну пасту, пів пучка кропу та всю петрушку. Посолити і ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 26.08.2014




Дивитись всі новини в розділі Фарш