/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Фенхель  

Новини про фенхель, новинки, детальна інформація відносно фенхелю

Фенхель


«Два с половиной повара. Открытая кухня» 9 августа в 10.00 на ... - Макс Портал



Макс Портал
3-ю часть фенхеля обжигаем на смеси оливкового и сливочного масла. Добавляем анисовую водку и бульон. Немного выпариваем соус, потом процеживаем, снимаем с огня и оставляем густеть. Перед подачей добавляем в него мелко рубленый ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.08.2014




Дивитись всі новини в розділі Фенхель