/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Молочно-грибний соус готують з мускатнім горіхом - Gazeta.ua



Gazeta.ua
У сковорідку з грибами додайте борошно. Добре розмішайте, щоб не було грудочок. Підсмажуйте соус близько 3-5 хвилин. Далі повільною цівкою влийте в суміш молоко і доведіть до кипіння (постійно помішуючи). Зменшіть вогонь і варіть соус 20 ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 06.08.2014




Дивитись всі новини в розділі Борошно