/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для консервування продуктів  

Новини про обладнання для консервування продуктів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для консервування продуктів

Для консервування продуктів


Как сохранить и переработать ягоды черной смородины - Официальный сайт газеты



Официальный сайт газеты
На поверхность остывшей массы положить кружок из кальки, смоченной спиртом или водкой, закрыть банки полиэтиленовыми крышками для консервирования. Норма продуктов: черная смородина - 1 кг, сахар - 1 кг, вода - 300 г. Такое желе ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.08.2014




Дивитись всі новини в розділі Для консервування продуктів