/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


Вкусный ужин - Вечерний Оренбург



Вечерний Оренбург
Добавляем к луку ст. ложку томатной пасты и зелень (у меня был сушёный базилик и мелко рубленная свежая петрушка). Тушим 2-3 минуты. Заполняем «кармашки» фаршем. Перекладываем баклажаны в форму для запекания. Сверху - лук с томатом. И ставим в разогретую примерно ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 30.07.2014




Дивитись всі новини в розділі Петрушка