/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Жири тваринні  

Новини про жири тваринні, новинки, детальна інформація відносно жиру тваринного

Жири тваринні


Ожиріння – від надмірно жирної їжі - Молодий Буковинець



Молодий Буковинець
Найбільше прихованого жиру в продуктах тваринного походження. У 100 г яловичини і баранини – 16-18 г жиру, жирної свинини – 49 г, курячого м'яса – 18 г, гусячого м'яса – до 40 г жиру. У 100 г варених ковбаси міститься від 20 до 30 г жиру, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 22.07.2014




Дивитись всі новини в розділі Жири тваринні