/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Шотландці готують на день народження Роберта Бернса страву ... - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Брукву ми відварюємо і перетираємо в пюре. Для ніжного смаку додаємо столову ложку вершків, стільки ж — вершкового масла і трохи пюре гарбуза для кольору. Першим шаром кладемо пюре картоплі, на нього — хаггіс і зверху — пюре із брукви.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.07.2014




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове