/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Шпинат  

Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату

Шпинат


Зберегти літню засмагу - Рівне вечірнє



Рівне вечірнє
Щоб зберегти засмагу довше, їжте продукти, в яких багато вітаміну А. До таких продуктів відносяться абрикоси, молоко, яєчні жовтки, шпинат, яловича печінка, морква, олія, помідори. Тільки пам'ятайте про те, що вітамін А погано засвоюється без жиру ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.07.2014




Дивитись всі новини в розділі Шпинат