/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Кольрабі  

Новини про кольрабі, новинки, детальна інформація відносно кольрабі

Кольрабі


Окрошка в зной была первостепенным блюдом бурлаков - Mail.Ru



Mail.Ru
2 морковки и 250 г капусты кольраби порежьте кубиками, 250 г свежей и 250 г квашеной капусты — соломкой. Залейте 1 л кваса. Перед подачей на стол посыпьте зеленью. Кубанская окрошка. Пол пучка укропа, немного зеленого лука, зубчик ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.07.2014




Дивитись всі новини в розділі Кольрабі