/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
История одного блюда: драники - Потому Что Это Я (ИЛЬ ДЕ БОТЭ)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.07.2013
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
История одного блюда: драники - Потому Что Это Я (ИЛЬ ДЕ БОТЭ)
Потому Что Это Я (ИЛЬ ДЕ БОТЭ) В современных рецептах в драники добавляют соду, дрожжи, муку, творог, яйца, мясной или рыбный фарш, бекон, куриную грудку или печень, сардельки, майонез, грибы, тыкву, чеснок, сыр, вареную морковь, пастернак, сельдерей и даже мак. Однако приправляют картофельную массу ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.07.2013
Дивитись всі новини в розділі Фарш