/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


· сир твердий, сіль, перець, червоний перець, сухарики - за смаком - Інформаційний портал MistInfo



Інформаційний портал MistInfo
Наливаємо масло в каструлю, насипаємо борошно і гарненько перемішуємо. Обсмажуємо борошно до золотистого кольору. Помідори кладемо в миску, заливаємо окропом на 3 хвилини. Потім дістаємо і очищаємо від шкірки. Кладемо в блендер і ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 04.07.2013




Дивитись всі новини в розділі Борошно