- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Шпинат
Школа рестораторов в гостях у "Кацо" - Mangazia
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.05.2014
Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату
Шпинат
Школа рестораторов в гостях у "Кацо" - Mangazia
Mangazia Его изюминка в том, что к сыру сулугуни добавляется пассированный лук и свежий шпинат. Для того, чтобы приготовить хачапури по-тбилисски снова раскатываем 100 грамм дрожжевого теста в лепешку, кладем на нее 150 грамм сулугуни со шпинатом, собираем края лепешки в "узелок", ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.05.2014
Дивитись всі новини в розділі Шпинат