/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
шеф-повар петербургского ресторана «Биррерия», концепт ... - the-village
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.05.2014
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
шеф-повар петербургского ресторана «Биррерия», концепт ... - the-village
the-village Затем сформировать шарики по 40-50 граммов и зажарить в разогретом фритюре или на сковороде в большом количестве масла. Подавать с выдержанным бальзамическим соусом (можно купить в магазине), мёдом или соусом демигляс. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.05.2014
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове