/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа пшоняна
Фронтовая «добавка» - Gorod48
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.05.2014
Новини про крупи пшоняні, новинки, детальна інформація відносно круп пшоняних
Крупа пшоняна
Фронтовая «добавка» - Gorod48
Gorod48 Перловую крупу хорошенько промывают, варят в подсоленной воде до готовности. В эту кашу добавляют тушенку из говядины, а потом оставляют кастрюлю на краю плиты на некоторое время, чтобы каша «упревала». Перловая крупа должна полностью развариться, «раскрыться», ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.05.2014
Дивитись всі новини в розділі Крупа пшоняна