- • Ізоляти, концентрати, текстурати
- • Інша продукція
- • Безалкогольні напої, соки
- • Борошно
- • Кондитерські вироби
- • Консервовані продукти
- • Крахмало-патокової продукції
- • Крупи
- • М'ясо та м'ясні продукти
- • Макаронні вироби
- • Масложирова продукція
- • Молоко, молочні продукти
- • Овочі і фрукти заморожені
- • Овочі та фрукти сушені
- • Продукти швидкого приготування
- • Прянощі, приправи
- • Риба і морепродукти
- • Сіль харчова
- • Снекова продукція
- • Соуси, кетчуп, майонез, пасти
- • Цукор
- • Чай, кава, какао
- • Яєчний порошок, меланж
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Цукор
Яйця та цукор не настільки шкідливі, як ми звикли вважати - Молодий Буковинець
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.05.2014
Новини про цукор, новинки, детальна інформація відносно цукру
Цукор
Яйця та цукор не настільки шкідливі, як ми звикли вважати - Молодий Буковинець
Молодий Буковинець За словами Лариси Сидорчук, 1996 року аналіз 12 "сліпих" (тобто ні батьки, ні діти не знали, чи отримувала досліджувана дитина цукор або плацебо) контрольованих досліджень не підтвердив це твердження. Відтак дослідження повторили вже ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.05.2014
Дивитись всі новини в розділі Цукор