/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Шпинат  

Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату

Шпинат


Лазанья в рулетиках - Народная Газета



Народная Газета
начинка: шпинат — 300 г, рикотта — 100 г, яйцо — 1 шт., чеснок — 3—4 зубчика, тертый пармезан — 1—2 стакана, помидоры — 2 шт., тертая моцарелла — 100 г, репчатый лук — 1 шт., любой фарш — 250 г, томатная паста — 3 ст. л., соль, перец по вкусу. Шпинат разморозьте ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.04.2014




Дивитись всі новини в розділі Шпинат