/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Маргарин
Готуємося до свята: Рецепт паски від чемпіонки Європи зі стрибків у воду - Корреспондент.net
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.04.2014
Новини про маргарин, новинки, детальна інформація відносно маргарину
Маргарин
Готуємося до свята: Рецепт паски від чемпіонки Європи зі стрибків у воду - Корреспондент.net
Корреспондент.net Усе з'єднати, додати рубаний маргарин і вершкове масло, трохи борошна і ретельно перемішати (потрібно добре вимішувати). Крок № 4. Залишити в теплі на 2 години. Коли буде виходити за межі посуду, перемішати. Крок № 5. Через 2 години додати борошно ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.04.2014
Дивитись всі новини в розділі Маргарин