/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа манна  

Новини про крупи манні, новинки, детальна інформація відносно круп манних

Крупа манна


7 ужинов: меню на следующую неделю - GIGAmir



GIGAmir
Лук нужно обжаривать на очень медленном огне до прозрачности, он не должен приобрести цвет». Когда лук станет прозрачным, добавь сырой рис. Рис должен хорошо прогреться и смешаться с маслом. Добавь соль и залей рис горячим бульоном так, чтобы жидкость покрывала крупу.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.04.2014




Дивитись всі новини в розділі Крупа манна