/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Ячмінь пивоварний  

Новини про ячмінь пивоварний, новинки, детальна інформація відносно ячменю пивоварного

Ячмінь пивоварний


«Его потом еще водой разбавят» - НГС.НОВОСТИ



НГС.НОВОСТИ
Чтобы увеличить прибыль, в него кладут не мясо, а бульонные кубики (добавят больший объем обычного ячменя вместо сусла). А потом, когда суп сварится, его еще разбавят водой. Так и с пивом происходит. Нет, конечно, просто так воду не ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 11.04.2014




Дивитись всі новини в розділі Ячмінь пивоварний